Načini plaćanja

Omogućili smo Vam jednostavne i efikasne modele plaćanja za sve Vaše kupovine na online sajtu Modne konfekcije Fratelli’S i to:

  1. Plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
  2. Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Mastercard, Maestro, American Express kartice, bilo da kupovinu obavljate na teritoriji ili van teritorije Republike Srbije. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Ni jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Plaćanje karticama

Odabirom odgovarajućeg načina plaćanja (jednokratno ili plaćanje na rate) bićete preusmereni na stranicu Komercijalne Banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:
Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, možete pročitati sa Vaše kartice na sledeći način:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Plaćanje rezidentima Repubike Srbije je dozvoljeno isključivo u valuti RSD.
U slučaju nepoštovanja pravila kupac snosi krivičnu i materijalnu odgovornost.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

U slučaju povraćaja sredstava, kada ste robu platili nekom od platnih kartica, obavezujemo se da ćemo povraćaj sredstava izvršiti isključivo preko platne kartice kojom ste izvršili plaćanje (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja) ili uplatom na Vaš tekući račun. Banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice sa koje je artikal i plaćen.

Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke

Ukoliko želite da kupite neki proizvod u našoj online prodavnici, a da isporuka bude na teritoriji Republike Srbije, imate dodatnu mogućnost plaćanja pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe.

U slučaju povraćaja sredstava kada ste robu platili u gotovini obavezujemo se da ćemo povraćaj sredstava izvršiti isključivo preko platne kartice (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja) ili uplatom na Vaš tekući račun. Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu u gotovini.

Teritorija Republike Srbije

Proizvode Modne konfekcije Fratelli’S možete platiti za isporuku na teritoriji Republike Srbije kako platnim karticama tako i pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe AKS.

Poručene proizvode šaljemo Vam u roku od 2-7 radnih dana od prijema potvrde porudžbine.
Ukoliko izaberete način plaćanja pouzećem plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine. 

U zavisnosti od izabrane opcije kupovinu proizvoda ćete obaviti tako što će Vam ceo iznos kupovine biti naplaćen u postupku koji ćete slediti korak po korak nakon što ste kliknuli na dugme „plati“.
Plaćanje svih porudžbenica u Republici Srbiji se vrši u dinarima (RSD).

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima Načina plaćanja.

Želimo vam uspešnu kupovinu!

Vaš Fratelli’S!