Pocedura za povrat sredstava

Procedura za povrat sredstava je jednostavna i sastoji se od nekoliko koraka:

  1. Molimo Vas da nam na email adresu webshop@fratellis.rs pošaljete popunjen obrazac za povraćaj sredstava koji možete da preuzmete ovde i da priložite potrebnu dokumentaciju.
  2. Operater online prodavnice će Vam poslati potvrdu validnosti dostavljenih podataka kao i instrukciju za povrat proizvoda.
  3. Proizvod namenjen za povrat adekvatno spakujte kako u transportu ne bi došlo do oštećenja. Povrat se vrši u skladu sa instrukcijom koju ste dobili od našeg operatera, a zavisi od osnova za povrat.
  4. Povrat sredstava ćemo izvršiti u najkraćem vremenskom roku, a nakon prijema proizvoda i verifikacije njegovog adekvatnog ispravnog stanja.
  5. Ukoliko Kupac odustane od ugovora na daljinu pre isporuke proizvoda, novac će mu biti u najkraćem roku vraćen na račun sa koga je izvršena uplata. Takođe u slučaju kada nismo u mogućnosti da isporučimo željeni proizvod a Vi ne želite drugi iz našeg asortimana novac će Vam takođe biti vraćen u najkraćem roku.


Poručeni artikal, bez prethodnog dogovora sa operaterima u Online prodavnici, nije moguće samoinicijativno poslati na adresu na računu / otpremnici ili sa ovoga sajta. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o njegovom trošku. Molimo Vas da artikle ne ostavljate lično u nekom odFratelli’S maloprodajnih objekata u cilju realizacije povrata sredstava pošto to nije moguće realizovati.


Način i troškovi povrata sredstava

U slučaju povraćaja sredstava za proizvode koje ste platili nekom od platnih kartica, obavezujemo se da povraćaj izvršimo isključivo preko platne kartice kojom ste izvršili plaćanje (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja). Banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice sa koje je artikl i plaćen. Ukoliko ste proizvode platili prilikom preuzimanja u gotovini obavezujemo se da ćemo novac uplatiti ili na Vaš tekući račun ili na platnu karticu. Molimo Vas da imate u vidu da ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, ne možete zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica, kao ni za plaćanja izvršena u gotovini.Iznos novca koji ste platili po osnovu ugovora na daljinu će Vam biti vraćen u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja (najkasnije u roku od 18 dana od dana prijema izjave o odustanku i proizvoda).Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac u slučaju odustanka od ugovora na daljinu ili zamene artikla za drugi artikal ili drugu veličinu istog artikla. U slučaju nesaobraznosti artikla, isporuke pogrešnog artikla ili artikla sa manom trošak transporta robe i novca snosi Modna konfekcija Fratelli’S.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima povraćaja sredstava.

Vaš Fratelli’S!