Zamena veličine i zamena artikla

Nakon što ste na web sajtu Modne konfekcije Fratelli’S poručili neki od naših artikala za koji ste nakon prijema utvrdili da Vam ne odgovara, u pogledu veličine ili bilo koga drugog atributa, molimo Vas da nas odmah kontaktirate.

Postupak zamene je izuzetno jednostavan: Na email adresu webshop@fratellis.rs nam posaljite informacije o arkilu koji zelite da zamenite kao I o novom artiklu koju zelite.

  1. Potvrdićemo Vam prijem istog i prosledićemo Vam dalje instrukcije za zamenu artikla.
  2. Vaša molba za zamenu proizvoda će u najkraćem roku biti obrađene, a o ishodu ćemo Vas obavestiti pisanim putem (email adresa sa koje je obrazac za zamenu artikla primljen).


Artikl koji ste kupili a koji želite da nam vratite možete da zamenite za isti artikl u drugoj veličini ili boji / kombinaciji boja, možete da zamenite za drugi artikal iste, manje ili veće cenovne kategorije uz odgovarajuću doplatu ukoliko je novi željeni proizvod u većoj cenovnoj kategoriji ili uz povrat dela novca ukoliko je u nižoj cenovnoj kategoriji..

Osnovni preduslov za zamenu inicijalno kupljenog artikla jeste da je isti ispravan, nenošen, sa svim pripadajućim oznakama / deklaracijom Modne kuće Luna. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen ili mu nedostaje deklaracija ili je oštećen drugom vrstom neadekvatnog korišćenja..

U slučaju kada je artikl koji želite da zamenite za isti u drugoj veličini poslednji na našem lageru naš operater će Vam u pisanoj formi dostaviti predlog mogućih opcija: zamena za isti model u drugoj boji ukoliko ga imamo u željenoj veličini, zamena za drugi artikl iste, niže ili više cenovne kategorije.

Ukoliko želite da zamenite Vaš proizvod iz razloga nesaobraznosti ili ukoliko je na proizvodu jasno vidljivo da ima grešku / manu i da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem tj postupanjem u skladu sa navodima u pratećoj deklaraciji molimo Vas da se upoznate sa našim jednostavnim postupkom reklamacije. U slučaju da imate bilo koje dodatno pitanje možete nam se obratiti pisanim putem na našu email adresu webshop@fratellis.rs 

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe (povrat inicijalno kupljenog proizvoda, isporuka novoga proizvoda) snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal kada Modna konfekcija Fratelli’S kao proizvođač snosi trošak transporta (povrat inicijalno kupljenog proizvoda, isporuka novoga zamenskog proizvoda).

Ukoliko ste pogrešili pri kupovini ili se u međuvremenu predomislili, kako u pogledu dezena tako i u pogledu bilo koga drugog atributa, možete nam vratiti kupljene proizvode ili ih zameniti za neki drugi artikal. Trošak povrata inicijalno kupljenog proizvoda koji želite da vratite ili zamenite Vi plaćate.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu webshop@fratellis.rs 

Vaš Fratelli’S!